Taranistii par sa aiba resurse infinite pentru certuri si scandaluri interne.

In PNTCD este fierbere mare. Actuala conducere la varf, in frunte cu presedintele Petre Milut si cu deputatul Aurelian Pavelescu, risca sa fie debarcata de un „puci“ pus la cale de rivalii din partid. La sfarsitul saptamanii trecute, la Timisoara, fostul presedinte al PNTCD Gheorghe Ciuhandu s-a intalnit cu lideri din 27 de filiale si s-a ajuns la convocarea unui congres extraordinar pe 24 august.

Scandalul in PNTCD a inceput la cateva zile dupa alegeri, cand Biroul National de Conducere a dizolvat conducerile filialelor de sector din Bucuresti si cateva din provincie (pentru rezultate foarte slabe la locale - n.a.), dupa care a dispus si suspendarea din partid a ex-ministrului din guvernarea CDR, Radu Sarbu.

Cei exclusi nu au stat cu mainile in san. Liderii de la filialele de sector din Bucuresti nu au recunoscut decizia si au anuntat public ca retrag sprijinul politic pentru trioul Petre Milut, Aurelian Pavelescu, Radu Munteanu. Mai mult, imediat ce s-a anuntat de la Timisoara convocarea congresului extraordinar, Radu Sarbu a publicat pe blogul fostei sale consiliere motiunea prin care intentioneaza sa participe in cursa pentru presedentia partidului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.