Seful statului si-a marturisit luni seara la teledonul organizat Realitatea TV, o parte din impresiile de calatorie din descinderile sale in zone afectate de inundatii.
“Am vazut oameni revoltati care miroseau a bautura”, a declarat luni seara la Realitatea TV, presedintele Traian Basescu, cel care a lansat, in cadrul teledonului organizat de Realitatea TV, impreuna cu UNICEF pentru sinistratii din nordul tarii, un apel la solidaritate. Criticile sefului statului apar la doar o saptamana dupa ce si premierul Tariceanu s-a declarat revoltat de lipsa de reactie a sinistratilor. ”In anumite localitati unde organizarea a fost mai buna, fortele de interventie bazate pe voluntariat au si actionat deja. Dar in zone precum Pascani am fost informat ca lumea era mult mai tentata de ceea ce se intampla la carciumile din zona decat sa ajute fortele de interventie care sunt dislocate in zona si care trebuie sa intervina intr-un interval scurt de timp”, remarca atunci seful Guvernului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.