Plasat in plin scandal de fraudare a alegerilor, premierul Adrian Nastase nu a avut parte de o primire calduroasa la Alba Iulia in vizita pe care a facut-o cu prilejul Zilei Nationale.

De altfel electoratul din Alba Iulia nu a simpatizat cu Nastase si cu PSD nici in alegeri, locuitorii din acest municipiu optand pentru Alianta D.A. si Traian Basescu. Cunoscand acest lucru, liderii PSD si-au adus de dimineata mii de simpatizanti din judetele invecinate, in special din Cluj, pentru a-i arata lui Nastase ca poporul il iubeste.

Cu toate acestea premierul nu a scapat de huiduieli. Impiedicati in propriul oras sa se plaseze in apropierea tribunei oficiale, locuitorii municipiului Alba Iulia i-au strigat lui Nastase "Lasa-ne, lasa-ne ca ne-ai omorat!" si "Hotii!". Interesant este ca autocarele cu care PSD si-a adus la Alba Iulia simpatizantii din judetele invecinate au beneficiat de protectia politiei, fiind conduse cu girofar si in sunet de sirena.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.