Vicepresedintele PD-L, Raluca Turcan, l-a acuzat, ieri, pe ministrul culturii, Adrian Iorgulescu, de afaceri dubioase la ministerul pe care il conduce. Turcan a declarat ca ministerul a incheiat mai multe contracte avantajoase cu firme la care Iorgulescu a fost actionar, aducandu-i acestuia foloase de cateva miliarde de lei vechi.
Nereguli

"10.000 de CD-uri cu George Enescu s-au facut fara licitatie publica de catre SC Star Media SA, firma la care Adrian Iorgulescu a fost actionar. Adrian Iorgulescu a devenit un Hrebenciuc mai neexperimentat", a sustinut Raluca Turcan. Totodata, vicepresedintele PD-L a afirmat ca Ministerul Culturii si Cultelor a incalcat Legea Achizitiilor publice, fapt dovedit de raportul Curtii de Conturi din martie 2008 : "Este vorba de cumpararea a 10.000 de volume intitulate "Album Romania", a 6.625 de CD-uri cu aceeasi tema, precum si a unui numar mai mic de CD-uri despre manastirile din Bucovina si despre Muzeul Cotroceni. Exista mari suspiciuni asupra expedierii acestor produse catre ambasadele si consulatele Romaniei din strainatate", a afirmat Raluca Turcan.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.