Presedintele Basescu le-a cerut jurnalistilor care transmiteau din localitatea Saucesti, Bacau, pe care acesta o vizita, sa nu-si bata joc, ci pe cat posibil, atunci cand isi fac meseria, sa ajute oamenii afectati de inundatii, potrivit NewsIn.
In localitatea bacauana, jurnalistii i-au spus lui Basescu ca autoritatile nu au organizat cum trebuie cazarea si hranirea sinistratilor. "Daca ati putea sa ajutati....Nu-i momentul bataii de joc. Stiu ca-i pasionant pentru ziaristi...", a raspuns presedintele.

Si satenii l-au informat pe seful statului ca de abia cand a venit el a inceput sa se dea mancare de la bucataria de campanie. "Daca se baga pentru ca vin eu, foarte bine, o sa mai vin", a mai declarat el.

El le-a mai spus satenilor ca autoritatile centrale si locale au facut tot ce au putut si ca "nici presedintele, nici premierul, nici primarul nu pot sa puna pieptul la dig".

Dupa acest moment, Basescu a plecat mai departe prin sat si la un moment dat, agasat de camerele de filmat, le-a cerut operatorilor sa-i faca loc. "Aveti destule imagini cu mine", le-a spus Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.