Conducerea PD-L a solicitat luni tuturor filialelor partidului sa vina in ajutorul sinistratilor prin organizarea de colecte si alocarea de fonduri catre administratiile locale din regiunile afectate de inundatii.
Apelul facut luni de prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan se refera la actiuni de strangere de fonduri sau materiale de constructii, initiate de filialale partidului, pentru a veni in sprijinul administratiilor locale din regiunile afectate de inundatii. Oficialul PD-L a precizat ca aceasta operatiune va fi coordonata de Mircea Toader si Gabriel Sandu.

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a actualizat avertizarea de cod rosu, pentru intervalul luni, ora 14,00 - marti, ora 16,00, pentru cursul mijlociu al Siretului (sectorul aval Lespezi -Dragesti) si pentru Prut (sector amonte Stanca Costesti), aferente judetelor Botosani, Neamt, Iasi si Bacau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.