Membrii PD-L Constanta exclusi din partid au anuntat ca au strans peste o treime din semnaturile necesare convocarii unui Consiliu de Coordonare Judetean Extraordinar, programat sa aiba loc pe data 2 august.

Potrivit acestora, in cadrul intrunirii se va desemna o noua conducere interimara a filialei judetene si vor fi analizate rezultatele alegerilor locale.

"Acum avem 35 de organizatii, dar pana miercuri, cand vom depune lista de convocare la Biroul Permanent Judetean, avem asigurari ca se vor alatura peste 50 de lideri ai Colegiului Director Judetean, adica trei sferturi din toate filialele locale", a declarat consilierul judetean Mihai Petre, precizand ca demersul lor este " perfect legal, conform statutului".

Ei considera ca, prin acest CCJ, care este singurul for decizional in organizatia judeteana, situatia din PD-L Constanta se va clarifica. PD-L-istii exclusi au dat de inteles ca tot ce s-a decis pana acum la nivel central " este egal cu zero".


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.