Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat pentru NewsIn, ca decizia de a nu mai candida pentru un loc in Parlament este irevocabila, pe motiv ca viata politica ar fi prea solicitanta pentru varsta pe care o are.

"Nu ma voi razgandi in privinta acestei decizii. Ii las pe cei mai tineri sa candideze. Am activat in toate domeniile vietii politice - si la putere, si in opozitie, nu mai are rost sa continuu. Am deja o varsta...", a afirmat Iliescu.

Presedintele de onoare al PSD a mai precizat, pe de alta parte, ca renuntarea la "candidatura pentru Parlament nu inseamna si iesirea definitiva din politica.Voi ramane activ in partid", subliniaza Ion Iliescu.

Ion Iliescu a implinit 78 de ani pe 3 martie si are la activ doua mandate de senator, in intervalele 1996-2000 si 2004-2008. Actualul presedinte de onoare al PSD a fost sef al statului in perioadele 1990-1996 si 2000-2004.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.