Presedintele Traian Basescu va participa la sedinta de astazi a plenului Consiliului Superior al Magistraturii, a anuntat Administratia Prezidentiala, prilej cu care se va lua in discutie continutul raportului Comisiei Europene dat publicitatii miercuri.

De altfel, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) va analiza, intr-o sedinta de plen, aspectele retinute in raportul Comisiei Europene, urmand a stabili masuri concrete, a anuntat, miercuri, prin intermediul unui comunicat de presa, purtatorul de cuvant al CSM, judecatorul Cecilia Morariu.

"Consiliul Superior al Magistraturii constata ca eforturile depuse pentru rezolvarea aspectelor semnalate in ultimul raport de tara referitor la indeplinirea conditionalitatilor stabilite de Comisia Europeana se materializeaza in evaluarile formulate in raportul privind progresele inregistrate de Romania in cadrul mecanismului de cooperare si verificare, dat publicitatii astazi, 23 iulie 2008", mai spune purtatorul de cuvant al CSM.

Masurile concrete ar urma sa fie date publicitatii de presedintele celui mai inalt for al justitiei, judecatorul Lidia Barbulescu, intr-o declaratie de presa care va fi facuta astazi.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.