Presedintele PD-L, Emil Boc, a declarat marti, la Cluj, ca va demisiona "in secunda doi" daca partidul pe care il conduce nu va intra la guvernare, transmite NewsIn.
"Daca nu duc, in calitate de presedinte, PD-L la guvernare, demisionez in secunda doi, cand se formeaza un guvern fara PD-L. De aceea principalul meu angajament este sa duc PD-L la guvernare si sunt convins ca PD-L are si resursele umane pentru a avea un premier care sa duca PD-L la guvernare cu o echipa de ministri performanta, cu un program de guvernare ce va prezenta credibilitate in fata romanilor", a declarat Boc in cadrul unei conferinte de presa, refuzand sa dea amanunte referitoare la persoana care va fi nominalizata pentru functia de premier, in luna august.

Din perspectiva lui Boc, calitatea de presedinte de partid nu se suprapune cu cea de premier. Totodata, Emil Boc a spus ca deocamdata ele este primarul municipiului Cluj-Napoca.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.