UDMR Mures a devastat imobilul in care a avut sediul inainte de a-l preda mostenitorului fostului proprietar, Stefan Hanko, potrivit Rompres. Intrucat instantele de judecata s-au pronuntat in favoarea evacuarii UDMR Mures din imobilul pe care il folosea drept sediu, in actiunea deschisa de proprietarii cladirii, acestia urma, ieri, sa preia cheile cladirii. In momentul in care proprietarul a patruns in imobil a avut surpriza sa constate ca UDMR Mures a plecat cu clantele de la usi, cu intrerupatoarele si prizele electrice, cu WC-urile si chiuvetele din bai si cu tot ce se putea lua.

"Mi s-a spus ca, daca nu imi vad de treaba, vor lua si parchetul, ca doar ei l-au raschetat", a spus Stefan Hanko. Avocatul angajat de UDMR Mures, Gergely Adam, si presedintele executiv al formatiunii, Andreea Csep, au interzis, ieri, ziaristilor sa patrunda in cadire, desi proprietarul de drept a permis acest lucru. Cei doi au spus ca Hanko nu va intra in posesia cladirii pana nu va achita 100 de milioane de lei drept despagubiri pentru investitiile facute de UDMR.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.