Liderul PD-L Emil Boc a anuntat luni ca partidul va proceda la inventarierea membrilor din municipiul si judetul Constanta pentru a vedea "cine se manifesta in numele PD-L" si cine foloseste numele formatiunii pentru a face campanie PSD din interior.

Liderul PD-L a anuntat luni ca a dispus ca intr-o saptamana sa fie realizat inventarul membrilor din municipiul Constanta si in termen de doua saptamani inventarul din judet, "pentru a sti foarte clar cine sunt cei care se manifesta in numele PD-L si cine sunt aceia care folosesc doar numele PD-L pentru a face campanie PSD din interior sau pentru a sustine interesele PSD si ale conducerii PSD din municipiul si judetul Constanta", informeaza newsin.

Emil Boc a mai declarat ca, din perspectiva conducerii partidului, exista o singura structura politica de conducere validata si asigurata de Ion Popescu.

Liderul democrat-liberal Emil Boc declara duminica, intr-o conferinta de presa, ca PD-L "va rezolva cu grija" situatia din filiala Constanta si a minimalizat sedinta celor 300 de membri ai formatiunii, despre care a spus ca "multi au venit sa asculte imnul partidului".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.