Partenera de afaceri a presedintelui Camerei Deputatilor, liberala Alina Gorghiu, aspiranta la un post de parlamentar in Camera Deputatilor, a inceput campania electorala cu trei luni mai devreme.
Alina Gorghiu, coordonatorul de zona al organizatiei PNL - Sectorul 5, a demarat duminica o campanie de informare privind votul uninominal, care are ca scop mobilizarea la urne a unui numar cat mai mare de cetateni la nivelul acestui sector. In cadrul campaniei, Gorghiu va distribui, impreuna cu o echipa de voluntari, aproximativ 10.000 de brosuri de informare cu titlul „Votul uninominal. Instructiuni de folosire”.

Mai mult, penelista va imparti stampile inscriptionate cu „proba de vot” si tricouri imprimate cu indemnul „Faceti cunostinta cu votul uninominal”. Totul costa aproximativ 15.000 de lei, scosi din buzunar de candidata din suma pusa la ciorap pentru campania electorala din toamna.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.