Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va interveni la primul ministru sa deblocheze fonduri pentru acoperirea datoriilor de 750 milioane de lei ale RADET, astfel incat apa calda sa nu fie intrerupta in Bucuresti, a anuntat, luni, municipalitatea bucuresteana.

Potrivit primarului general, actuala criza este o consecinta a incapacitatii manageriale manifestata de-a lungul timpului la conducerea RADET.

Edilul sef al Capitalei a primit, luni, un raport al datoriilor regiei. Acestea dateaza din 1995 si sunt in valoare totala de 750 milioane lei, din care 550 de milioane de lei reprezinta datoria istorica la furnizorii de agent termic, iar 200 de milioane de lei sunt datorii la bugetul de stat, pentru compensarea de combustibil.

O comisie formata din reprezentanti ai tuturor regiilor si societatilor implicate analizeaza, luni, situatia privind datoriile RADET si ii va prezenta primarului general solutiile privind iesirea din aceasta criza, a mai precizat municipalitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.