Cateva sute de membri PD-L Constanta au sfidat conducerea de la Bucuresti anuland deciziile luate de Elena Udrea in organizatie. Amenintati cu excluderea din PD-L, contestatarii Elenei Udrea vor sa extinda revolta in tot judetul.

Revolta din organizatia PD-L Constanta continua. Asta deoarece excluderea din partid a capilor rascoalei impotriva Elenei Udrea si a deputatului Ion Popescu nu a avut nici un efect.

Sambata, fosta conducere a filialei municipale Constanta a PD-L a decis, intr-o sedinta extraordinara, demiterea Biroului Permanent Local Municipal interimar, invalidarea deciziei de dizolvare a vechiului Birou Permanent Local si convocarea in regim de urgenta a Consiliului de Coordonare Judetean. De asemenea, la sedinta Consiliului de Coordonare Local (CCL) al organizatiei municipale Constanta a PD-L s-a mai votat, in unanimitate, invalidarea deciziei Biroului Permanent Local de excludere din partid a zece membri, printre care Danut Moisoiu, Narciz Amza, Madalina Popa, consilieri locali ai PD-L, Remus Macovei, fost secretar general al organizatiei municipale, Mihai Bobe, fost presedinte al organizatiei de tineret, si a altor cinci membri.

Deciziile urmeaza sa fie comunicate in aceasta saptamana Biroului Permanent Judetean si celui national.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.