Senatorul PNL Radu Campeanu a declarat joi ca intelege decizia lui Ion Iliescu de a nu mai candida la Parlament si a precizat ca nici el nu va mai candida in viitorul legislativ.

"E normal ca la o anumita varsta sa te retragi sau sa renunti la anumite activitati. Asta nu inseamna ca dl. Iliescu va renunta la politica. Viata parlamentara cere o activitate mai sustinuta. Eu il inteleg pe dl. Iliescu pentru ca voi face si eu acelasi lucru: nici eu nu voi mai candida, dar asta nu inseamna ca nici eu, nici Ion Iliescu nu ne vom implica in activitatea partidului, in campanie sau nu ne vom mai spune parerea", a declarat senatorul liberal, pentru NewsIn.

Campeanu a mai precizat ca si-a anuntat retragerea din Parlament in cadrul unui interviu, dar ca va face si un anunt formal in acest sens, atunci cand va veni momentul.

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anuntat astazi, in mod oficial ca nu va mai candida la Parlament. Acesta a afirmat decizia sa ar fi putut fi alta daca se pastra votul pe lista si ca in noul sistem de vot nu se poate rezuma sa candideze intr-un colegiu uninominal, "un culoar stramt".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.