Presedintele PD-L Emil Boc sustine ca nu a primit nicio petitie de protest din partea democrat-liberalilor din organizatia Constanta si precizeaza ca BPN ramane ferm in decizia de dizolvare a vechii conduceri si de consolidare a filialei, departe de influentele exercitate de PSD prin interpusi.

"Biroul Permanent National va ramane ferm in aplicarea deciziei de a consolida organizatia PD-L Constanta, fara personaje ce se reclama a fi membri loiali PD-L, dar au, in fapt, legaturi mai mult sau mai putin directe cu PSD, partid care are tot interesul sa creeze si sa mentina tensiune in interiorul PD-L", sustine Boc, prin intermediul unui comunicat de presa remis NewsIn.

Boc mai spune ca mandatul BPN pentru Elena Udrea si Valeriu Stoica a fost unul clar: de a reorganiza conducerea Organizatiei Constanta astfel incat sa fie inlaturata "orice influenta nociva pe care PSD, prin persoane interpuse, o exercita in interiorul organizatiei"

El aminteste ca, potrivit deciziei Biroului Permanent National, conducerile a noua organizatii judetene ale PD-L care nu au atins in alegerile locale criteriile impuse inca dinainte de scrutin, au fost supuse reorganizarii.

Membrii organizatiei municipale a PD-L Constanta considera nestatutara decizia de dizolvare a organizatiei si anunta convocarea unei reuniuni extraordinare a Consiliului de Coordonare Local in care sa fie analizate rezultatele alegerilor si sa fie reconfirmat in functie fostul Birou Permanent Local, dupa cum anuntau luni, 14 iulie, reprezentantii filialei.

"Membrii PD-L ai organizatiei municipale Constanta, nemultumiti de masurile nestatutare luate de Biroul Permanent Judetean Constanta, coordonat de Elena Udrea si Costache Canacheu, masuri ce nu au la baza nici o analiza obiectiva a activitatii BPL Constanta, convocam reuniune extraordinara a CCL pe data de 19.07.2007, ora 10.00,1a sala Teatrului Ovidiu. Ordinea de zi va fi urmatoarea: analiza rezultatelor obtinute la alegerile locale, analiza masurilor nestatutare adoptate de catre BPJ Constanta, reconfirmarea in functie a fostului Birou Permanent Local Constanta", se arata intr-un comunicat al organizatiei remis presei luni seara.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.