Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a destituit miercuri, un consilier principal din Serviciul Avize si Eliberari Autorizatii din cadrul Directiei de Urbanism, care a fost acuzat ca tine la sertar sute de dosare nerezolvate, relateaza NewsIn.

Potrivit primariei, consilierul Dragos Radulescu avea in sertar 550 de dosare, unele vechi de peste un an, care vizau probleme de urbanism - avize, autorizatii si certificate.

Primarul de sector a avizat toate dosarele inca din cursul zilei de marti, adica inainte de a-l demite pe Radulescu.

Aceasta nu este prima destituire facuta de Cristian Popescu Piedone de la instalarea in functie, la sfarsitul lunii iunie. Sambata, 12 iulie, primarul i-a dat afara pe directorul tehnic si pe seful serviciului administrativ din cadrul Directiei de Administrare a Unitatilor de Invatamant din sector. Inainte de acestia, Piedone ii concediase pe directorul si adjunctul de la Administratia Domeniului Public, din cauza deficientelor gasite in parcul de autoturisme folosite la salubrizarea strazilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.