Elena Udrea si-a pus in cap filiala peste care a fost pusa sefa. Democrat-liberalii de la Constanta au strans 1.500 de semnaturi pe o petitie anti-Udrea trimisa conducerii centrale a PD-L.

Democratii de la Constanta sunt din ce in ce mai nemultumiti de faptul ca Elena Udrea coordoneaza organizatia judeteana a partidului ca trimis al conducerii de la Bucuresti. Dupa ce, in ultima luna, Elena Udrea a dispus demiterea din functii a liderilor de la organizatia municipala Constanta si a celor de la judet, precum si excluderea din partid a mai multor sefi locali, unul dintre ei - Danut Moisoiu - fiind un vechi prieten al lui Vasile Blaga.

Nemultumirile democratilor constanteni au fost facute publice luni seara chiar in prezenta Elenei Udrea, care a participat la sedinta Biroului Permanent Judetean al organizatiei, in care a facut ultimele numiri in functie dupa dizolvarea conducerii municipiului Constanta.

Inainte de sedinta BPJ, Elena Udrea si Ion Popescu, presedintele interimar al organizatiei judetene a PD-L Constanta, au sustinut o conferinta de presa.

In timpul intalnirii cu jurnalistii in sala si-a facut aparitia si fostul secretar general al organizatiei municipale a PD-L Constanta, Remus Macovei, care a anuntat convocarea Consiliului de Coordonare Local pentru sfarsitul acestei saptamani, in care vor fi dezbatute masurile luate de catre BPJ. El sustine ca a strans 254 de semnaturi pentru convocarea CCL si ca aceasta intalnire va avea loc sambata.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.