Sansa rarisima de a vedea un parlamentar la munca de jos: in comuna Lunca Cernii din judetul Hunedoara va fi organizat, joi, un concurs de cosit la care vor participa parlamentari, primari si viceprimari.
Initiativa apartine deputatului PNL Ioan Timis care a convins cativa "confrati" care odihnesc, de obicei, pe fotoliile din Camera Deputatilor sa faca si ei un gest omenesc. Mai exact, alaturi de Timis, alti doi alesi, Vasile Cosmin Nicula, deputat PSD si Ioan Cristea, deputat PNL vor da cu coasa pentru "captarea atentiei publice spre satele depopulate ale tarii".

"Pentru aceste locuri, nici banii guvernamentali, nici fondurile europene nu sunt suficiente. Este nevoie de bani privati si de repopularea satelor parasite, pe nedrept uitate si marginalizate, incremenite in timp", a comunicat pentru ZIUA Online deputatul Timis. Alaturi de "alesii nemului", si-au anuntat participarea sapte primari si un viceprimar. Totodata, doi ziaristi vor participa, si ei, la concurs.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.