Suparare mare pe seful Consiliului Judetean Brasov, baronul liberal Aristotel Cancescu: cateva nopti la rand, la finele saptamanii trecute, un urs a dat iama prin gradina zoologica a vilei sale de vacanta situate pe Valea Glajariei, la vreo 8 kilometri de Rasnov.
Pitita la poala unei paduri, vila a fost construita in urma cu cativa ani si „dotata” apoi cu tot felul de atractii, inclusiv cateva terenuri de tenis si un parc zoo privat de 2,5 hectare, totul inconjurat cu un gard metalic electrificat. Printre „exponate” - tot felul de vietuitoare mai mult sau mai putin salbatice, incepand cu banalele oratanii de curte.

Ursul a trecut apoi ca un vartej prin inaripate „nobile” ca lebedele si ratele egiptene si sfarsind cu „mandria” menajeriei - un „lot” de caprioare si cerbi, strans „pentru ocrotire” de prin padurile din jur.Pana acum, povestirea seamana cu un necaz al unui om obisnuit. Numai ca incidentul a dezvaluit ca vila de pe Valea Glajariei nu apare in nici una dintre declaratiile de avere ale lui Cancescu, fiind trecuta „discret” pe numele unei rude.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.