Doi detinuti de la Penitenciarul Jilava i-au dat in judecata pe presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, si pe deputatul Nati Meir, pentru ca nu au raspuns in termenul legal la cererile trimise de acestia.

In plangerea adresata Curtii de Apel Bucuresti, Costel Ioana si Jozef Kovacs, detinuti in Penitenciarul Bucuresti - Jilava, ii cheama in judecata pe deputatul Nati Meir si pe Bogdan Olteanu pentru incalcarea dispozitiilor articolului 1, alineatul 1 din Legea 554/2004 privind "nesolutionarea in termen de 30 de zile, maximum 45 de zile, a unor cereri".

"Avand in vedere dispozitiile Codului de procedura civila, ne constituim parti civile cu suma de 100.000 de euro, ca daune morale, pentru refuzul nejustificat pentru rezolvarea acestor cereri", se arata in plangerea trimisa Curtii de Apel Bucuresti de cei doi detinuti.

De asemenea, acestia cer sa beneficieze de asistenta juridica gratuita si sa fie scutiti de taxele de timbru judiciar.

Dosarul 3421/2/2008, avand ca obiect "refuz solicitare cerere", a fost inregistrat in 10 iunie 2008. Procesul se va judeca in 23 septembrie, la Curtea de Apel Bucuresti, Sectia a VIII-a contencios administrativ si fiscal.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.