PSD Cluj a convocat pentru joi Conferinta Judeteana Extraordinara pentru a alege un nou presedinte si un nou Consiliu Judetean al filialei, transmite corespondentul NewsIn

Presedintele executiv al PSD Cluj, Valentin Cuibus, a declarat, luni, pentru NewsIn, ca in prima parte a sedintei va fi ales presedintele si se va competa Consiliul Judetean, dupa care se va trece la alegerea unui nou Consiliu Judetean, care include un presedinte executiv, 12 vicepresedinti, un secretar executiv si un trezorier.

"Nimeni nu si-a anuntat inca intentia de a candida, insa stiu ca multi dintre actualii vicepresedinti si-au manifestat intentia. Depunerea candidaturilor se poate face pana miercuri, la ora 12.00”, a declarat Cuibus.
Surse din partid au precizat pentru NewsIn ca printre candidatii la sefia PSD Cluj se numara si Valentin Cuibus, cel care a ramas in conducerea executiva a filialei dupa demisa lui Vasile Dancu.

Organizatia de la Cluj a fost sanctionata, in cadrul sedintei CEx de la Mamaia, iar liderii acesteia, Vasile Dancu, Ioan Rus si Vasile Puscas, au demisionat din functiile detinute in PSD. Cristian Diaconescu a preluat coordonarea filialei.

Organizatia municipala PSD Cluj-Napoca l-a reales in functie pe consilierul local Remus Lapusan in cadrul unor alegeri desfasurate in data de 10 iulie. Lapusan isi daduse demisia in 20 iunie, pe motiv ca organizatia a obtinut un rezultat slab la alegerile locale, 11,64%, iar el a obtinut, in calitate de candidat la Primaria Cluj-Napoca, 6,38% din voturi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.