Vicepresedintele TSD Bucuresti Catalin Stochita a cerut, ieri, demisia lui Victor Ponta din fruntea tinerilor pesedisti, pe motiv ca a adus numai deservicii partidului, mai ales prin comportamentul pe care l-a avut la recentul congres. Stochita nu se sfieste sa-l faca responsabil pe deputatul PSD de moartea unuia dintre delegati, Gheorghe Iconaru, care ar fi facut atac cerebral din cauza tensiunilor declansate de Ponta.

"Consider ca Victor Ponta trebuie sa-si dea demisia pentru ca nu a facut nimic constructiv pentru TSD si a creat stari de tensiune", sustine vicepresedintele TSD Bucuresti. El a adaugat ca, la congres, oamenii lui Victor Ponta au provocat haos printre membrii partidului si au facut presiuni generale in momentul numararii voturilor. "Urmare a acestei stari conflictuale, unul dintre membrii comisiei de validare a votului, Gheorghe Iconaru, consilier local la sectorul 5, a suferit un atac cerebral, intrand in coma si decedand in aceasta zi", a mai spus Stochita. In replica, Ponta sustine mai tanarul sau coleg este frustrat de faptul ca nici unul din candidatii propusi de filiala Bucuresti nu a castigat cursa alegerilor interne.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.