Mircea Geoana si-a facut un film omagial, prezentat invitatilor la aniversarea zilei de nastere, la Vila Lac 1.

Peste 30.000 de euro reprezinta costurile estimative numai pentru mancarea servita celor 300 de invitati.
Peste 300 de invitati, de la baronii PSD pana la familia regala formata din Radu Duda si Principesa Margareta, l-au omagiat vineri noaptea, de seara pana in zori, la Vila Lac 1, pe Mircea Geoana, autoproclamat viitor prim-ministru al PSD. De altfel, functia de prim-ministru la care ravneste cu ardoare a marcat de la inceput pana la sfarsit petrecerea organizata sub pretextul aniversarii celor 50 de ani impliniti de presedintele PSD.

S-a facut remarcata dorinta acestuia de a copia stilul impus de Adrian Nastase in ceea ce priveste cultul propriei personalitati, invitatii - mai ales baronii PSD - stand la coada, ca in vremurile bune ale guvernarii Nastase, cu tablouri sub brat pentru a le inmana pe post de cadou aniversatului.
De asemenea, personalitatea covarsitoare a lui Mircea Geoana a fost evidentiata in fata invitatilor printr-un film omagial realizat de studiourile MediaPro.

Filmul s-a deschis cu Andreea Esca in studioul de stiri al postului PRO TV urandu-i la multi ani presedintelui PSD, urare repetata si de mogulul trustului, Adrian Sarbu. Au fost prezentate momente din viata si activitatea lui Mircea Geoana, pigmentate cu miniinterviuri elogioase la adresa sa oferite de oameni de afaceri din Romania, presedintele Socialistilor Europeni, Poul Nyrupp Rasmunssen, si ambasadorii SUA in Romania.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.