Tariceanu, Orban sau Antonescu merg sa candideze in sectorul 1, unde sef este liberalul Andrei Chiliman. Razvan Murgeanu cauta solutii in PD-L pentru a veni cu contracandidati puternici. Sunt vizati Theodor Stolojan si Mioara Mantale.

PNL Si PD-L isi vor disputa mandatele de parlamentar din sectorul 1. Mai ales dupa ce PSD pare sa nu mai considere acest sector drept o miza pentru alegerile parlamentare. Astfel, dupa confruntarea din locale, lupta dintre cei doi lideri PNL si PD-L de la sectorul 1, Andrei Chiliman, respectiv Razvan Murgeanu, cunoaste o noua etapa.

Dupa ce Chiliman a castigat competitia pentru Primaria Sectorului 1 in alegerile locale, patru dintre cei mai importanti lideri ai partidului si-au anuntat intentia de a candida pentru un mandat de deputat intr-unul dintre colegiile sectorului in speranta ca succesul lui Chiliman le va asigura un loc in Palatul Parlamentului.
Este vorba de presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, si vicepresedintii Ludovic Orban, Bogdan Olteanu si Crin Antonescu.

Orban si-a depus deja candidatura, in timp ce Bogdan Olteanu declara in urma cu cateva zile ca va candida in colegiul care cuprinde cartierul Bucurestii Noi, unde locuieste. Tot atunci, surse din PNL au declarat pentru Cotidianul ca tot la sectorul 1 vor candida Calin Popescu Tariceanu si Crin Antonescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.