Social democratii se grabesc sa se lipeasca de capitalul de imagine al lui Sorin Oprescu.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri seara, dupa sedinta Consiliului PSD Bucuresti, ca primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va beneficia de intregul sprijin al consilierilor generali ai PSD, acolo unde exista proiecte de interes pentru Bucuresti.

„Am avut o discutie despre conduita politica pe care consilierii nostri municipali si de sector o vor avea in cadrul CGMG si al Consiliilor Locale de sector. Din punctul de vedere al PSD, dorim sa acordam intreg sprijinul nostru primarului general Sorin Oprescu, acolo unde exista proiecte de interes pentru dezvoltarea Capitalei“, a precizat Geoana, citat de MEDIAFAX. El a detaliat, mentionand ca sprijinul consilierilor PSD se refera la proiectul de mare infrastrctura, proiectul de zona metropolitana, de protejare a spatiilor verzi si de aducere a transparentei in actul de guvernare a Bucurestiului.

„Conduita noastra va fi de sprijin neconditionat pentru Sorin Oprescu in efortul de a dezvalui toate faradelegile si coruptia generalizata care a domnit in Primaria Generala in ultimii opt ani. Sorin Oprescu a fost ales ca un element de schimbare, care sa actioneze ca un turnesol in ceea ce priveste demascarea coruptiei din Primaria Generala“, a adaugat liderul PSD.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.