Mezina lui Traian Basescu aspira la o functie de conducere in YEPP - organizatia de tineret a Popularilor Europeni.

Colegiul Director al Organizatiei de Tineret a PD-L, primul dupa alegerea noii conduceri centrale a organizatiei, va avea loc saptamana viitoare la Bruxelles. OTPD-L este prima organizatie politica romaneasca ce organizeaza o astfel de sedinta politica peste hotare.

Motivul: tinerii democrat-liberali incearca sa devina membri cu drepturi depline ai YEPP, organizatia de tineret a Partidului Popular European. „Este o ocazie foarte buna ca reprezentantii YEPP sa ne cunoasca, sa vada cine suntem si cum suntem organizati“, ne-a declarat presedintele OTPD-L, europarlamentarul Monica Iacob Ridzi. La Colegiul Director vor participa 55 de membri ai organizatiei, presedintii organizatiilor judetene si membrii Biroului Permanent al OTPD-L.

Evenimentul a fost organizat de presedintele tinerilor democrati si de secretarul general al organizatiei, Elena Basescu.

Potrivit unor surse din conducerea PD-L, in cazul in care OTPD-L va deveni membru al YEPP, unul din locurile din conducerea organizatiei tinerilor europeni va fi ocupat de Elena Basescu. Mai ales in conditiile in care presa centrala anunta, zilele trecute, ca fiica presedintelui a renuntat sa mai candideze pentru un post in Parlamentul de la Bucuresti, insa doreste sa candideze pentru un fotoliu din Parlamentul European.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.