Politica 8 Iulie 2008 03:12
Presedintele PD-L, Emil Boc, a anuntat ieri, la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului, ca fiecare candidat al partidului pentru alegerile parlamentare trebuie sa vina obligatoriu cu un "program minimal" in colegiul unde candideaza.
Boc a spus ca proiectul acesta trebuie sa cuprinda "problemele colegiului respectiv, ale circumscriptiei respective, probleme de natura locala, judeteana si mai ales nationala".

Boc a indicat onestitatea si integritatea politica si capacitatea de a aduce voturi drept "cele doua criterii fundamentale care vor sta la baza nominalizarii candidatilor pentru colegiile uninominale, care vor fi testate si pe baza unor sondaje de opinie pe care le vom realiza in perioada urmatoare", a declarat Boc. Acesta a adaugat ca "un criteriu de ordin financiar nu a fost avut in vedere ca prioritate in desemnarea candidatilor".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.