Politica 7 Iulie 2008 02:59
Liderul PD-L Dolj a renuntat la sefia organizatiei pret de cateva minute, dupa care a fost reales in functie.
In PD-L, dupa alegeri, continua sa cada capete. Macar pentru zece minute, de dragul imaginii. Dupa ce saptamana trecuta, seful democrat-liberalilor din Bucuresti, Vasile Blaga, a renuntat la sefia organizatiei, sambata a venit randul lui Radu Berceanu sa demisioneze din fruntea organizatiei Dolj. Motivul a fost acelasi: rezultatele slabe obtinute in alegerile locale. "Nu am vrut sa dau posibilitatea unor domni sau doamne de la Bucuresti sa vina si sa discute si sa ia masuri in legatura cu presedintia organizatiei. Ei care nici nu m-au pus pe vremea cand, in februarie 1990, eu am devenit presedintele acestei organizatii si cand unii nu erau in partid, altii nu erau in viata politica, dar unii erau la liceu.

Nu cred ca ar fi fost normal sa vina nu stiu cine pe aici sa rezolve problemele. Eu nu am de dat socoteala nici unuia dintre acestia", a afirmat Berceanu, citat de MEDIAFAX.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.