Politica 4 Iulie 2008 15:48
Vicepresedintele PNL Norica Nicolai a preluat astazi functia de presedinte interimar al filialei din Arad, dupa ce mandatul fostei echipe interimare de conducere a expirat la 1 iunie, dar si ca urmare a rezultatelor slabe obtinute de aceasta la alegerile locale, transmite corespondentul NewsIn.
Prezenta la Arad, Norica Nicolai a declarat ca va fi format un Birou Politic Judetean interimar, din care vor face parte cei doi parlamentari liberali din Arad - senatorul Cristian Stragea (care a condus PNL Arad pana la inceputul lunii iunie - n.r.) si deputatul Mihai Calimente - fostul candidat al PNL Arad pentru Primaria municipiului, Tiberiu Dekany, primari liberali din judet, dar si consilieri locali si judeteni.

"Am apreciat activitatea filialei din Arad pentru ca exista aici un potential uman extraordinar. Echipa liberalilor aradeni poate fi marita in timp, dar depinde si de modul in care vom reusi sa lasam usile deschise la partid. Nu doresc sa functionam ca un club inchis, ci ca o echipa cat mai puternica, cat mai unita“, a declarat Norica Nicolai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.