Politica 3 Iulie 2008 04:54
Peste 400 de proiecte de legi au ramas in asteptare, in sertarele parlamentarilor, in momentul plecarii acestora in vacanta. Proiectele populiste ar putea fi luate insa in discutie in toamna, in perspectiva alegerilor generale.
Cresterea preturilor si perspectiva alegerilor parlamentare din toamna au dat drumul robinetului demagogiei politicienilor, liderii partidelor intrecandu-se, cu prilejul consultarilor de la Palatul Cotroceni, in a oferi solutii "pe hartie" si a se lauda cu propunerile facute. Unele dintre aceste propuneri vor fi transpuse in initiative legislative, altele sunt materializate deja in proiecte de lege, uitate insa prin sertarele deputatilor si senatorilor cand a sunat "clopotelul" vacantei parlamentare. In aceasta categorie se incadreaza, de pilda, proiectele de reducere a TVA la alimentele de baza, de acordare a subventiei pentru samanta certificata si, respectiv, de majorare (cu aproape 65%) a salariilor cadrelor didactice, proiecte adoptate deja de senatori si aflate la Camera Deputatilor.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.