Politica 3 Iulie 2008 03:02
Premierul Calin Popescu Tariceanu i-a reprosat ministrului economiei si finantelor, Varujan Vosganian, problemele administrative aparute la plata taxei de poluare si la restituirea diferentei fata de taxa auto, aratand ca functionarii administratiilor financiare nu cunosc normele de aplicare.
"Premierul i-a spus ministrului, in sedinta de miercuri a Guvernului, ca functionarii de la circa financiara nu au fost suficient de pregatiti si nu si-au insusit normele de aplicare a prevederilor legale", au relatat pentru Mediafax surse ministeriale.

La sfarsitul sedintei de guvern, premierul Tariceanu a confirmat informatiile, precizand ca a avut "o discutie neplacuta" inclusiv cu seful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), in care a reprosat modul defectuos de derulare a procedurilor privind incasarea taxei de poluare si restituirea diferentei fata de taxa auto.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.