Politica 1 Iulie 2008 01:35
Primii vizati sunt directorii generali Gheorghe Udriste si Ioana Raicu, dar si directorii Cristian Iftimoaie si Radu Ancuta
Sorin Oprescu a inceput razboiul cu directorii lasati de Adriean Videanu la Primaria Capitalei. Astfel, pe 25 iunie, primarul general a semnat o dispozitie interna prin care le cere directorilor generali Gheorghe Udriste (Infrastructura), Ioana Raicu (Operatiuni) si directorilor Cristian Iftimoaie (Relatii internationale) si Radu Ancuta (Integrare europeana) sa se mute in alte incaperi, cele mai multe ocupate anterior tot de ei. Toti cei patru directori ocupa spatii destul de largi la etajul I al cladirii din Bulevardul Regina Elisabeta nr. 47.

Prin primarie a fost raspandita vorba ca, de fapt, aceasta dispozitie este de fapt un mesaj cu bataie lunga pentru cei patru directori care l-au slujit pe Adriean Videanu.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.