Elena Udrea ar vrea ca dupa ce devine deputat de Bucuresti sa ajunga si la sefia organizatiei PD-L din Capitala.
Fostul consilier de la Cotroceni, actual secretar executiv al PD-L, Elena Udrea, a anuntat pe site-ul ei personal ca vrea sa candideze pentru un fotoliu de deputat intr-unul dintre colegiile uninominale ale Bucurestiului. Anuntul, care exprima o dorinta mai veche a Elenei Udrea, a fost facut in contextul in care aceasta explica faptul ca nu a inteles votul dat de bucuresteni la scrutinul pentru alegerea primarului general. “Mai mult decat rezultatele in sine, pentru mine, viitor candidat pentru functia de deputat de Bucuresti - vom vedea colegiul dupa ce acestea vor fi stabilite -, important este sa inteleg votul pe care bucurestenii l-au dat in alegerile care tocmai au trecut”, scrie Udrea pe pagina electronica.
Surse din conducerea PD-L ne-au declarat ca nu doar fotoliul de deputat de Bucuresti este vizat de secretarul executiv al PD-L.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.