Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat sambata, la Consiliului Reprezentantilor Unionali ai Organizatiei, ca "vom porni la alegerile din toamna separat si de aceasta data" si ca "trebuie totusi sa subliniem ca, spre deosebire de alte partide, Partidul National Liberal nu a intrat in coalitii locale anti-UDMR".
Intrebat despre politica de aliante a Uniunii de dupa alegerile generale, in eventualitatea intrarii intr-un nou guvern, presedintele UDMR a spus: "Ce fel de aliante vor exista dupa alegerile parlamentare, bineinteles ca depinde de rezultatele obtinute. Un lucru e cert: cu PNL nu avem niciun fel de litigiu". Marko nu a exclus posibilitatea alierii cu PSD sau PD-L, dar a afirmat ca exista unele divergente care ar trebui rezolvate mai intai. "Nu s-a colaborat si nu se va colabora cu PRM", a completat Marko Bela.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.