Oprisan, Udrea, Ponta, Vladescu, Melescanu sunt cativa dintre cei trasi pe dreapta pentru viteza excesiva. Oprisan si-a anulat in instanta contraventiile date de „politia portocalie“
Putini politicieni sunt „curati” din punct de vedere al „palmaresului” rutier. Difera insa atitudinea VIP-urilor puse in fata chitantierului de amenzi al politistului de circulatie. Spre exemplu, prins de radar o data si fara permis cu o alta ocazie, seful CJ Vrancea, Marian Oprisan, a reusit ce putini romani pot: anularea in instanta a ambelor contraventii. „Politia portocalie”, dupa cum o numeste domnul Oprisan, a fost infranta.

Un alt „contravenient”, o alta abordare: fostul ministru al Finantelor, pasionatul de motociclism Sebastian Vladescu felicita Politia pentru ca l-a amendat de doua ori anul acesta. Lista celor pe care i-a furat pedala e insa lunga: Elena Udrea, posesoare de Mercedes, Porsche si Audi, a incasat doua puncte de penalizare pentru viteza, Victor Ponta a fost prins si el depasind limita legala, deputata PD-L „Ciocu’ mic” - Anca Constantinescu - este si ea in catalogul vitezomanilor.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.