Seful PRM i-a cerut presedintelui Basescu sa nu promulge legea stirilor pozitive initiata de propriul sau coleg de partid.

Senatorul PRM Gheorghe Funar a fost lasat vineri in ofsaid de propriul sef de partid, Corneliu Vadim Tudor, dupa ce acesta i-a cerut public presedintelui Basescu sa nu promulge legea care obliga posturile de radio si televiziune sa difuzeze stiri pozitive si stiri negative in pondere egala. Vadim Tudor nu s-a limitat la aceasta cerere, ci pur si simplu i-a facut zob proiectul colegului sau de partid, asta desi gaseste initiativa “una bine intentionata”.

"E inutil sa mai precizez ca domnul Gheorghe Funar nu m-a informat cu privire la aceasta lege, pe care eu, unul, l-as fi sfatuit sa o formuleze altfel, sau, poate, sa n-o mai propuna deloc.

Dar, pentru a pune capat acestor discutii, care s-au inflamat si risca sa degenereze, mai ales ca tara are probleme mult mai importante, am decis sa-i cer eu, public, lui Traian Basescu sa nu promulge legea respectiva", a declarat liderul PRM, citat de MEDIAFAX.

Nemultumit ca trebuie sa dea atatea explicatii, Vadim Tudor a spus despre Funar ca are un stil sa vina cu "o mie de propuneri, sa potcoveasca purici morti", dupa care a trecut la critica proiectului. “Cine stabileste unde trebuie pus semnul plus si unde trebuie pus semnul minus? Ce-i aia pozitiv si ce-i aia negativ? Ce facem cu celelalte genuri gazetaresti si programe, in afara stirilor, cum ar fi reportajele sau emisiunile ce contin scene de violenta extrema, ori filmele horror, care, toate, pot induce o psihoza in sufletul populatiei?", a mai spus Vadim Tudor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.