Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat vineri, inaintea sedintei Comitetului Executiv, ca trebuie sa existe mai multe persoane in cursa pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidentiale, amintind ca decizia finala apartine congresului.

Intrebat daca este de acord ca Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, sa fie candidatul partidului la alegerile prezidentiale, Iliescu a spus ca este de acord, dar ca trebuie sa se inscrie si alte persoane. "Sunt de acord, dar nu este singura posibilitate adica suntem intr-o faza ... iarasi anuntam propria candidatura... poate sa fie si altele si asa ceva se decide intr-un congres al partidului", a aratat el.

Iliescu a fost intrebat daca se impun sanctiuni pentru organizatia de Cluj si a raspuns ca nu trebuie discutate cazuri particulare.

Nastase, prezidentiabilul partidului

Liderii PSD reuniti in Comitetul Executiv vineri, la Mamaia, vor avea o discutie preliminara despre viitorii candidati la functiile de presedinte, premier si ministri in viitorul guvern, informeaza newsin.

Nastase si-a reafirmat recent disponibilitatea de a fi prezidentiabilul partidului, aratand totodata ca Geoana ar putea fi candidatul pentru sefia Guvernului. Adrian Nastase este cel cotat cu cele mai multe sanse de a deveni prezidentiabilul partidului, insusi Mircea Geoana, cel care in urma cu cateva luni dorea si el sa se arunce in aceeasi cursa, a recunoscut in ajunul sedintei CEX acest lucru.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.