Intrebat daca este de acord ca Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, sa fie candidatul partidului la alegerile prezidentiale, Iliescu a spus ca este de acord, dar ca trebuie sa se inscrie si alte persoane. "Sunt de acord, dar nu este singura posibilitate adica suntem intr-o faza ... iarasi anuntam propria candidatura... poate sa fie si altele si asa ceva se decide intr-un congres al partidului", a aratat el.

Iliescu a fost intrebat daca se impun sanctiuni pentru organizatia de Cluj si a raspuns ca nu trebuie discutate cazuri particulare.

Nastase, prezidentiabilul partidului

Liderii PSD reuniti in Comitetul Executiv vineri, la Mamaia, vor avea o discutie preliminara despre viitorii candidati la functiile de presedinte, premier si ministri in viitorul guvern, informeaza newsin.

Nastase si-a reafirmat recent disponibilitatea de a fi prezidentiabilul partidului, aratand totodata ca Geoana ar putea fi candidatul pentru sefia Guvernului. Adrian Nastase este cel cotat cu cele mai multe sanse de a deveni prezidentiabilul partidului, insusi Mircea Geoana, cel care in urma cu cateva luni dorea si el sa se arunce in aceeasi cursa, a recunoscut in ajunul sedintei CEX acest lucru.