Un om informat este un om puternic. Mihaela Draghici este un om informat, care a raspuns timp de o luna intrebarilor adresate ascultatorilor de Radio Guerrilla, la emisiunea Asta la revista presei. Omul informat s-a intilnit saptamina trecuta cu un om puternic: premierul Romåniei. Aceasta fiindca miza concursului era tocmai o masa cu Tariceanu. {titi vorba aceea: la omul informat nu te duci cu sacul de premii. Primii care au sosit la intilnirea de marti au fost SPP-istii, iar dupa cum au impinzit locul si au ocupat parcarile, era sa fie si ultimii. Pentru ca pina si Liviu Mihaiu a intirziat datorita aglomeratiei din fata pizzeriei din Dorobanti.

De platit a platit Calin Constantin Anton Popescu nota de 550.000 de lei. Asa ca doamna Draghici se poate lauda ca macar o bucata de pizza s-a intors inapoi la ea din cei 16% pe care, ca cetatean, ii vireaza catre guvern. S-ar spune ca Tariceanu a intors pizza de partea poporului sau o fi vrut sa ne scoata intii la un restaurant ca sa nu ne chioraie matele cind vom semna tratatul de aderare la UE. Odata ce ne-am scos fitele si pizzele din cap, sa va mai spunem ca Liviu Mihaiu s-a multumit cu o salata si un tap de bere. Ca si el, SPP-istii s-au aflat in post in ceea ce priveste prezenta in dispozitiv si in Postul Pastelui in privinta consumatiei. De bunavointa prim-ministrului au mai beneficiat copiii orfani, pentru care acesta a donat la iesire 500.000 de lei, si chelnerii, al caror bacsis de vreo 50.000 de lei il vom pastra confidential.


Despre autor:

Academia Catavencu

Sursa: Academia Catavencu


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.