Presedintele Basescu i-a transmis presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, nemultumirea sa fata de faptul ca, prin votul de marti, deputatii intarzie "nepermis de mult" procedura de avizare a inceperii urmaririi penale a lui Mitrea si Nastase, au declarat, pentru Mediafax, surse oficiale.

Potrivit surselor citate, seful statului i-a scris, miercuri dimineata, o scrisoare lui Bogdan Olteanu, prin care si-a exprimat nemultumirea fata de faptul ca, prin votul de marti, care a fost anulat din lipsa de cvorum, Camera Deputatilor intarzie "nepermis de mult" procedura de avizare a inceperii urmaririi penale a lui Miron Mitrea si Adrian Nastase.

Traian Basescu si-a exprimat nemultumirea pentru ca "dosarele celor doi fosti ministri Mitrea si Nastase nu pot face obiectul urmaririi penale, asa cum se solicita de catre procurorii Ministerului Public, deoarece Camera Deputatilor intarzie nepermis de mult procedura de avizare", au precizat aceleasi surse.

"Presedintele este nemultumit ca, prin votul de ieri (marti - n.r.), parlamentarii fosti si actuali ministri au privilegii si sunt mai presus de lege", au mai declarat sursele citate.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.