Presedintele PD-L, Emil Boc, l-a acuzat pe deputatul PSD Miron Mitrea de "ipocrizie", fiind de parere ca acesta ar fi trebuit sa demisioneze din Parlament inainte de votul din Camera Deputatilor, nu sa anunte ca va demisona la toamna.

Boc a afirmat, miercuri, la Cluj, ca Mitrea ar fi trebuit sa demisioneze din Parlament inainte de votul din Camera Deputatilor, nu sa anunte ca va demisona la toamna, in functie de rezultatul votului privind avizul de incepere a urmaririi penale.

"Orice om serios nu foloseste afirmatii de genul «la toamna, ma mai gandesc daca demisionez». Daca avea curaj si dorea sa se puna la dispozitia instantelor, trebuia sa o faca inainte de ziua votului. In rest, e o dovada de ipocrizie", a spus Boc, citat de Mediafax.

In opinia liderului PD-L, Mitrea ar fi trebuit sa demisioneze inainte de vot, sa nu mai astepte complicitatea rusinoasa din Parlament, intre PSD, PNL si PC.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.