Liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Crin Antonescu, a precizat azi ca presedintele PD-L Emil Boc “minte cu nerusinare” cand ii acuza pe liberalii de complicitate in blocarea justitiei, deoarece colegii sai au votat avizarea inceperii urmaririi penale, relateaza NewsIn.

“Emil Boc inca o data minte cu nerusinare, asa cum ne-a obisnuit, pretinzand ca in complicitate cu PNL, PSD, PRM au blocat mersul justitiei. Reamintesc ca PNL a votat pentru inceperea urmaririi penale”, a afirmat Antonescu.

Liderul deputatilor PNL a explicat ca, din grupul parlamentar liberal de 56 de oameni, 13 au fost absenti - cinci ministri, cinci oameni plecati in delegatiile oficiale ale Parlamentului in strainatate, unul operat de urgenta si numai doi absenti nemotivati, in timp ce grupul PD-L ar fi avut 16 absenti. “Asadar, afirmatiile lui Boc fac parte din vechiul si cunoscutul arsenal de dezinformare si demagogie”, a mai afirmat deputatul.

Antonescu nu a putut explica numarul scazut de voturi, insa a subliniat ca, in ceea ce-l priveste, a mobilizat grupul si a tinut evidenta "pana la ultimul om”. Liderul PNL a mentionat ca votul va fi reluat, dar cand anume nu stie, probabil in sesiunea urmatoare.

Presedintele PD-L Emil Boc a declarat azi ca anularea votului in cazurile Nastase si Mitrea demonstreaza recidiva "coalitiei 322" si ca parlamentul s-a transformat "intr-o casa de protejare a persoanelor certate cu legea".

"Parlamentul se face inca o data de rusine, iar coalitia 322 recidiveaza. E vorba de complicitatea PSD acoperita de PNL si PRM pentru a bloca accesul justitiei cu privire la parlamentari. Cu sprijinul celor 322, Parlamentul se transforma intr+o casa de protectie a persoanelor certate cu legea", a afirmat Boc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.