Secretarul executiv al PD-L Elena Udrea a preluat, luni, interimatul presedintiei organizatiei judetene PD-L Constanta, dupa ce conducerea filialei a fost dizolvata printr-o decizie a Biroului Permanent National al formatiunii, transmite corespondentul NewsIn.
Prima decizie pe care Elena Udrea a anuntat-o la intrunirea fostului Birou Permanent Judetean, care se desfasoara, luni seara, la sediul PD-L Constanta, a fost excluderea din pardtid a lui Narciz Amza (fina presedintelui Traian Basescu, n.r.) care fusese aleasa pe listele de consilieri locali. Elena Udrea a mai anuntat si excluderea din partid a consilierului local Madalina Popa.

Inainte de a intra la sedinta, Elena Udrea a declarat ca, in urma deciziei Biroului Permanent National (BPN) de a dizolva mai multe organizatii din tara, printre care si cea din Constanta, va prelua conducerea filialei pentru o saptamana. "In sedinta BPN de lunea viitoare trebuie sa prezentam conducerii partidului noua echipa pentru a fi validata", a spus Udrea.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.