Marele invins in batalia pentru Primaria Capitalei si-a inaintat demisia din functia de presedinte al PD-L Bucuresti. Aceasta va fi discutata in urmatoarea sedinta de partid.
Emil Boc a anuntat luni seara in emisiunea “Stirea Zilei”, difuzata de Antena 3, ca Vasile Blaga i-a “lasat” demisia pe birou, subliniind insa ca acesta va fi interimar la PD-L Bucuresti pana cand se va lua o decizie in acest sens. “Demisia de onoare a lui Vasile Blaga se afla de azi-dimineata la mine pe birou”, a declarat liderul PD-L, cu toate ca in cursul zilei de luni acesta a negat categoric existenta unui astfel de hartii. Intrebat de moderatorul Gabriela Vranceanu Firea care au fost motivele acestui gest, in conditiile in care conducerea PD-L nu i l-a cerut, Boc a spus ca Blaga a dorit sa-si tina promisiunea de dinainte de alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei.

Cu toate ca a participat la Biroul Permanent de luni, vicepresedintele Valeriu Stoica a fost surprins de vestea demisiei lui Blaga. “Potrivit statutului partidului, demisia este un act unilateral, insa acesta fiind un caz special, probabil ca vom discuta in partid daca o acceptam sau nu”, a declarat Stoica pentru cotidianul.ro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.