"Nu sunt multumit de rezultatul filialei de la Bucuresti. Majoritatea o fac ceilalti, care au luat mai multe voturi", ne-a declarat presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu. "Domnul Iliescu este si el de vina pentru scorul obtinut la Bucuresti. Cum sa fiu eu de vina?", a fost replica taioasa a lui Marian Vanghelie.

Presedintele PSD Bucuresti sustine ca scorul obtinut este bun si ca a negociat cu democratii pentru numirea unui viceprimar social-democrat. "Le-am transmis ca il vom vota pe Murgeanu, asteptam si de la ei sa voteze propunerea noastra, Bogdan Georgescu", a adaugat Vanghelie.

Presedintele de onoare al social-democratilor a sustinut intr-o declaratie pentru Ziua, ca filiala de la Bucuresti nu a obtinut un scor bun la alegeri si ca trebuie facuta o analiza pentru a dinamiza organizatia. De asemenea, el critica, cu o saptamana inaintea Comitetului Executiv al PSD, "bajbaiala" existenta in momentul desemnarii candidatului pentru Primaria Capitalei, care a dus la ruperea lui Sorin Oprescu de partid.