Alianta PD-L - PNG ar putea sa pice la vot in CGMB Bucuresti. Marian Vanghelie incearca sa rastoarne majoritatea politica bagand PSD in ecuatie.

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a purtat miercuri o discutie cu liderii PD-L incercand sa negocieze o majoritate PD-L - PSD in Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB), astfel incat social democratii sa obtina postul de viceprimar promis de catre democrati PNG.

Potrivit unor surse din conducerea PSD Bucuresti, PD-L ar fi dispus sa renunte la intelegerea incheiata cu partidul lui Gigi Becali, avand in vedere impactul extrem de negativ al acesteia asupra imaginii democrat-liberalilor. Sursele citate sustin ca, in urma discutiei dintre liderii democrati si Marian Vanghelie, „lucrurile au ramas la latitudinea votului din Consiliul General“.

Peste doua saptamani, in cadrul primei sedinte a noului Consiliu General se aleg prin vot cei doi viceprimari ai Capitalei.

Cele doua functii fusesera negociate intre PD-L si PNG pentru Razvan Murgeanu si Robert Ionescu, insa Marian Vanghelie a decis ca si PSD sa prezinte la vot un candidat pentru un post de viceprimar. Acesta este Bogdan Georgescu, un apropiat de-ai sai de la sectorul 5, consilier local la primaria lui Vanghelie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.