Gigi Becali, presedintele PNG, proaspat aliat la Primaria Capitalei al partidului prezidential, si-a dat din nou in petic miercuri seara, la Realitatea TV.
Becali a fost invitat la o emisiune pentru a vorbi de majoritatea pe care a format-o in Consiliul Local al Primariei Bucurestilor cu Partidul Democrat-Liberal. Prin telefon a intervenit si viitorul viceprimar general pedelist Razvan Murgeanu, care a fost intrebat daca partidul sau nu este deranjat de reputatia pe care o are Becali si de faptul ca acesta este cercetat de procurorii anticoruptie.

„Este cumva Gigi Becali condamnat?! Toate chestiunile sa le discutam plecand de la prezumtia de nevinovatie”, a raspuns Murgeanu, cu o placa folosita deja drept justificare de toti mai-marii PD-L. Aici a intervenit Becali, in stilu-i caracteristic: „Daca poate fi ministru in Tara Romaneasca un chitarist alcoolist ca Ludovic Orban... Ma scuzati, eu stiu ca e alcoolist, ca a fost la dezalcoolizare. Pai daca l-a dezalcoolizat Patriciu pe chitarist...“


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.