Horatiu Buzatu povesteste cat castiga deputatii, cat gaz „arde” Iliescu si cum Nastase consuma curent „cat 40 de olteni”

Sta in fata cabinei unei toalete din Parlament. Usa de la cabina e deschisa. In plan secund se poate vedea clasicul „tron“, care are colacul ridicat. In prim-plan, avem un deputat roman, care povesteste senin, in fata camerei TV, cate mii de euro castiga un parlamentar roman, fara sa faca nimic.

In timpul vacantei parlamentare deputatul si-a descoperit o noua vocatie, aceea de realizator TV, si are pana acum la activ un miniserial, compus din 5 episoade, postate pe site-ul happyfish.ro.

Curiosii pot afla astfel, direct din gura domnului deputat, ca „Ion Iliescu arde gaz la serviciu de 6 ori mai mult decat un alegator”, dar si ca intreaga cladire a Parlamentului consuma pe zi curent electric cat jumatate din orasul Filiasi. Daca vreti sa stiti cat curent consuma Adrian Nastase, intrebati-l pe Buzatu: „Adrian Nastase consuma cat 40 de olteni. Cat 40 de olteni consuma”.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.