Ion Iliescu, Dan Voiculescu, Mircea Geoana si Daniela Popa ar putea face parte din „Colegiul presedintilor” noii aliante politice PSD+PC.

Conducerile PSD si PC au mai pus o caramida la constructia viitoarei aliante politice. Ieri s-au negociat structurile de conducere. Astfel, din partea PSD, alianta va fi reprezentata in Delegatia Permanenta de Mircea Geoana, Miron Mitrea, Adrian Nastase, Viorel Hrebenciuc, Cristian Diaconescu si Titus Corlatean.

Conservatorii vor fi reprezentati de Daniela Popa, Dan Ioan Popescu, Corneliu Ciontu, Bogdan Ciuca si Codrut Seres. De remarcat faptul ca Dan Ioan Popescu, fost vicepresedinte PSD si fost sef al PSD Bucuresti, revine astfel in structura de conducere a formatiunii care l-a facut celebru.

Mircea Geoana s-a aratat optimist la finalul intalnirii pe care a catalogat-o drept „extrem de serioasa”, spunand ca este convins de faptul ca Alianta PSD+PC va face noul guvern.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.